Polttopalloliitto koronan jälkeen!

Hei kaikki polttopalloilijat ja hyvää vuotta 2023!

Viime vuodet vietettiin koronaepidemiaan liittyvissä rajoitteissa, eikä siten useampaan vuoteen järjestetty minkäänlaisia polttopallotapahtumia. Nyt vihdoin kun rajoitukset on poissa, voidaan taas polttopallokin päästää horroksesta ja aloittaa taas aktiivisempi toiminta. Tuloillaan on erilaisia mielenkiintoisia asioita ja niistä tässä hieman.

– Vantaan kaupunki järjestää koulujenvälisen polttopalloturnauksen. Tästä tulee lisätietoa piakkoin, mutta toukokuun 2023 alussa pelataan polttopalloa Myyrmäessä ja Tikkurilassa. Tiedossa varmasti hauska tapahtuma. Oma luokka kokoon ja treenailemaan!

– Seminaarin koulu Hämeenlinnassa järjestää jälleen La 6.5.2023 opetushenkiökuntien suuren polttopalloturnauksen. Siinä on loistava tilaisuus päästä väistelemään palloja mahtavassa seurassa. Tiedossa oikein karnevaalitunnelmaa!

– Virallisia ihanan kirkkaan punaisia polttopalloja on pian taas saatavilla. Toimitukset todennäköisesti menevät toukokuulle, mutta tilauksia voi jo tehdä. Hinnat kun ovat nousseet valmistuspäässä, niin todennäköistä on, että yhden pallon lopullinen hinta tulee olemaan 25e (ennen oli 20e).  6kpl setti siis yht. 150e plus postikulut. Pallot ovat kestäviä ja erittäin hyviksi havaittuja. Niillä voi pelata sukkafudista tai muita pallopelejä myöskin. Punaista palloa on myös kivempi väistää kun se niin p-o-l-t-t-a-a. Palloja tulee varastoon kohtuullisen runsas, mutta silti rajoitettu määrä.

– Polttopallon verkkosivuja päivitetään. Kevään 2023 aikana tulee uusi ilme ja ties mitä.

Jos siis olet kiinnostunut jostain ylläolevasta tai vaikka pallojen tilaamisesta, ole ihmeessä yhteydessä info@polttopallo.fi. Näin koronahorroksen jälkeen olisi myös mukava kuulla, mikäli löytyy kiinnostusta jälleen SM-kisoihin. Katsotaan jos sellaiset saataisiin järjestettyä pitkästä aikaa tämän vuoden puolella.

Polttopallo on lajina helppo, hauska ja se kehittää nopeutta, voimaa, pelisilmää ja -älyä ja on myös kontaktivapaa laji. Viime aikoina on ollut puhetta myös urheilulajien kustannusten noususta. Polttopallo ei vaadi kuin sisäliikuntavaatteet, 6 palloa ja samanmielisiä mukaan pelaamaan, joten se on hyvin edullinen harrastus. Pyritään viemään polttopallo kouluihin ja koteihin, että kaikki pääsee liikkumaan.