Kouluhenkilökuntien SM 2017

 

Koulujen Polttopallon SM-kisat

Osaatko heittää tai väistää, saatko pallon tarvittaessa kiinni, haluatko pitää hauskaa työkavereittesi kanssa? Jos vastasit edes yhteen kohtaan kyllä, kerää koulultasi joukkue ja osallistu! Historian toiset koulujen henkilökuntien väliset Polttopallon SM-kisat järjestetään Hämeenlinnassa Seminaarin koululla 29.4.2017. Tarvittaessa koulut voivat muodostaa joukkueensa yhdistymällä lähikoulujen kanssa. Turnaus pelataan sekajoukkueilla ja jatkopelit käydään hotelli Aulangolla. Viime vuotinen turnaus oli jatkobileineen menestys, toimi koulullasi siis nopeasti ja ilmoittaudu! Tätä tapahtumaa ei voi jättää väliin, sillä kouluhenkilökunnat ympäri Suomea ovat irti!

Polttopallossa kaksi joukkuetta polttavat toisiansa palloilla niin kauan kunnes toiselta joukkueelta loppuvat pelaajat. Olet sitten pelannut mitä tahansa polttopallopeliä kouluissa, osaat myös pelata Dodgeballia, eli suomeksi polttopalloa.

Koulut voivat yhdistää voimansa, jos halukkaita pelaajia ei yhdestä koulusta löydy riittävästi. Koulun henkilökuntaan katsotaan kuuluvan henkilön, joka on työmaallaan viihtynyt ainakin muutaman kuukauden. Kerran sijaisuuden koulullenne tehnyt, käsipalloa SM-sarjassa pelaava henkilö ei ole koulun henkilökuntaa :)

Turnauksessa pelaajilla ei ole erillistä vakuutusta. Jokainen pelaaja pelaa omalla vastuullaan ja omalla vakuutuksellaan. Turnauksen alussa jokainen pelaaja allekirjoittaa kyseisen vakuutusasian, jotta pelaaja on varmasti ymmärtänyt asian.


Pelin säännöt lyhyesti

Turnaus pelataan sekajoukkueilla. Peliasun tulee olla jollain tavalla yhtenäinen, vain mielikuvitus on rajana.

Joukkueessa on pelin aloitushetkellä kentällä kuusi pelaaja, joista ainakin kaksi polttopalloilijaa ovat naisia. Vaihdossa voi  pelaajia olla  sukupuolesta riippumatta kaksi tai enemmänkin, mutta on syytä muistaa, että pelit ovat nopeita ja intensiivisiä, joten liian isossa joukkueessa peliaika jää vähiin. Suosittelemme max kahdeksaa pelaaja/joukkue.  Kannustajia voi tosin olla vaikka  kuinka paljon :)

Sarjoja on kaksi: Fierce ja Fun. Fierce sarjassa kentällä täytyy olla aina kaksi naista, mutta muuten rosteri vapaa. Fun sarjassa keskitytään vielä enemmän hauskanpitoon ja kokoonpano vapaa.

Ottelu kestää ajallisesti n. 5 minuuttia  ja alkusarjan otteluissa on  vain yksi erä. Jokaiselle joukkueelle tulee kuitenkin turnauksessa n. 9 peliä! Parhaat joukkueet selviävät pudotuspeleihin. Pudotuspelit etenevät cup -muotoisesti, kunnes voittaja on selvillä.

Seminaarin koululta löytyy kolme polttopalloon soveltuvaa kenttää. Otteluita tuomitsevat Suomen polttopalloliiton perustajat, joten sopupelejä ei pääse syntymään.


Aika ja paikka

Koulujen henkilökuntien väliset Polttopallon SM-kisat järjestetään Hämeenlinnassa Seminaarin koululla 29.4.2017 (http://www.hameenlinna.fi/seminaarinkoulu/).

Ottelut alkavat aamupäivällä ja päättyvät iltapäivällä käytävään loppuotteluun. Tarkemmat ajankohdat selviävät lähempänä turnausta, kun joukkuemäärät varmistuvat. Tapahtuma jatkuu tämän jälkeen Aulangon Cumulus hotellilla järjestettävässä polttopallo -karonkassa, josta löytyy pelaajille yösijan lisäksi maistuvaa ruokaa, hyvää seuraa ja tanssilattia, jossa väsyneet lihakset palautuvat huomaamattomasti. Lisätietoja illan ohjelmasta löytyy kohdasta polttopallo -karonkka.

Huoneita voi varata polttopallo -sanalla ja alennukset on suuremmat mitä aikaisemmin sen tekee.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 20.2. ja päättyy pe 24.3.2017. Ilmoittautumislomake aukeaa sivuston valikkoon 20.2. Turnaukseen mahtuu 36 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu on 80e/joukkue, mikä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Jaa tapahtumaa tutuillesi ympäri Suomea Facebookin kautta

Suomen Polttopalloliitosta tykkäämällä pysyt ajan tasalla Polttopallotapahtumista. Sivuille tästä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Leave a comment