Kouluhenkilökuntien SM 2018

 

Koulujen Polttopallon SM-kisat

Polttopallo on taas TÄÄLLÄ! Kisat järjestetään nyt neljännen kerran polttopallon mekassa Seminaarin koululla Hämeenlinnassa.

Tänä vuonna teemana on Rakkaus. Polttopallo vol 4 on tarina ihastuksesta, polttopallosta ja lopulta siitä kaikkein kauneimmasta, rakkaudesta.

Dodgeball IV, viimeiset hitaat ovat sinusta kiinni.

Turnauksessa on kaksi sarjaa: Fierce -ja Fun -sarjat, Fierce -sarjassa taistellaan mitaleista tosissaan. Perinteisten sääntöjen mukaan kentällä täytyy olla kaksi naista. NYT tasa-arvon aikakaudella täytyy kentällä olla vähintään kolme naista. Tämä tarkoittaa esimerkiksi 3+3 ryhmitystä. Fun -sarjassa kokoonpano on vapaa ja polttamaan lähetään enemmän tyylillä ja hauskanpidolla. Huom. Järjestäjät pitävät kuitenkin oikeuden yhdistää sarjat, jos toiseen sarjaan ei tule tarpeeksi joukkueita.

Ilmoittautumiset alkavat 7.3.2018. Osallistumismaksu on 100e/joukkue. Joukkueeseen suositellaan n. kahdeksaa pelaaja, mutta kannustusjoukkue voi olla kuinka suuri tahansa. Muistakaa, että kaikki kouluhenkilökuntaan kuuluvat voivat pelata joukkueessanne.

Jatkopelit käydään hotelli Aulangolla, jossa pelikansaa tanssittaa Suomen paras bilebändi Jimmy Cola!

Varmistat työyhteisöllesi täydellisen päivän varaamalla huoneen tai huoneita 🙂 sieltä missä illalla tapahtuu, Aulangolta. Huonevaraukset onnistuu tästä Koodilla “Polttopallo” alennetut hinnat jo ensi viikosta alkaen!

Muista kutsua kavereitasi tapahtumaan ympäri Suomea, sillä mitä enemmän jengiä, sen enemmän tanssitettavaa…

Nähdään Sempulla!


Pelin säännöt lyhyesti

Turnaus pelataan sekajoukkueilla. Peliasun tulee olla jollain tavalla yhtenäinen, vain mielikuvitus on rajana.

Joukkueessa on pelin aloitushetkellä kentällä kuusi pelaaja, joista ainakin kolme polttopalloilijaa ovat naisia. Vaihdossa voi  pelaajia olla  sukupuolesta riippumatta kaksi tai enemmänkin, mutta on syytä muistaa, että pelit ovat nopeita ja intensiivisiä, joten liian isossa joukkueessa peliaika jää vähiin. Suosittelemme max kahdeksaa pelaaja/joukkue.  Kannustajia voi tosin olla vaikka  kuinka paljon 🙂

Sarjoja on kaksi: Fierce ja Fun. Fierce sarjassa kentällä täytyy olla aina kolme naista, mutta muuten rosteri vapaa. Fun sarjassa keskitytään vielä enemmän hauskanpitoon ja kokoonpano vapaa.

Ottelu kestää ajallisesti n. 5 minuuttia  ja alkusarjan otteluissa on  vain yksi erä. Jokaiselle joukkueelle tulee kuitenkin turnauksessa n. 9 peliä! Parhaat joukkueet selviävät pudotuspeleihin. Pudotuspelit etenevät cup -muotoisesti, kunnes voittaja on selvillä.

Seminaarin koululta löytyy kolme polttopalloon soveltuvaa kenttää. Otteluita tuomitsevat Suomen polttopalloliiton perustajat, joten sopupelejä ei pääse syntymään.


Aika ja paikka

Koulujen henkilökuntien väliset Polttopallon SM-kisat järjestetään Hämeenlinnassa Seminaarin koululla 14.4.2018 (http://www.hameenlinna.fi/seminaarinkoulu/).

Ottelut alkavat aamupäivällä ja päättyvät iltapäivällä käytävään loppuotteluun. Tarkemmat ajankohdat selviävät lähempänä turnausta, kun joukkuemäärät varmistuvat. Tapahtuma jatkuu tämän jälkeen Aulangon Cumulus hotellilla järjestettävässä polttopallo -karonkassa, josta löytyy pelaajille yösijan lisäksi maistuvaa ruokaa, hyvää seuraa ja tanssilattia, jossa väsyneet lihakset palautuvat huomaamattomasti. Lisätietoja illan ohjelmasta löytyy kohdasta polttopallo -karonkka.

Huoneita voi varata polttopallo -sanalla ja alennukset on suuremmat mitä aikaisemmin sen tekee.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 7.3. ja päättyy pe 10.4.2018. Ilmoittautumislomake aukeaa sivuston valikkoon 7.3. Turnaukseen mahtuu 40 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu on 80e/joukkue, mikä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Jaa tapahtumaa tutuillesi ympäri Suomea Facebookin kautta

Suomen Polttopalloliitosta tykkäämällä pysyt ajan tasalla Polttopallotapahtumista. Sivuille tästä

 

 

Leave a comment