Koulujen Polttopallon SM-kisat

Polttopallo on taas TÄÄLLÄ! Kisat järjestetään nyt viidennen kerran polttopallon mekassa Seminaarin koululla Hämeenlinnassa.

Tänä vuonna teemana on Commando, polta tai tule poltetuksi!

Turnauksessa on kaksi sarjaa: Fierce -ja Fun -sarjat, Fierce -sarjassa taistellaan mitaleista tosissaan. Fun -sarjassa polttamaan lähdetään enemmän tyylillä ja hauskanpidolla. Huom. Järjestäjät pitävät kuitenkin oikeuden yhdistää sarjat, jos toiseen sarjaan ei tule tarpeeksi joukkueita.

Ilmoittautumiset alkavat ti 5.3. Muistakaa, että kaikki kouluhenkilökuntaan kuuluvat voivat pelata joukkueessanne. Tarkempaa infoa maksuista ja mahdollisesta VIP -paketista julkaistaan helmikuuna aikana. Osallistumismaksu on 100e/joukkue. Joukkueeseen suositellaan n. kahdeksaa pelaaja, mutta kannustusjoukkue voi olla kuinka suuri tahansa.

Varmistat työyhteisöllesi täydellisen päivän varaamalla huoneen tai huoneita 🙂 Tänä vuonna yhteistyökumppanina toimii hotelli Emilia Hämeenlinnan keskustassa. Niin ikään tapahtuman karonkkaa juhlitaan vain 200m päässä Emiliasta Cafe Bar Skogsterissa klo 21.00 alkaen. Koko klubi on varattu pelottomille polttajille lähes puoleen yöhön asti.

Muista kutsua kavereitasi tapahtumaan ympäri Suomea, sillä mitä enemmän jengiä, sen enemmän tanssitettavaa…

Nähdään Sempulla!


Pelin säännöt lyhyesti

Turnaus pelataan sekajoukkueilla. Peliasun tulee olla jollain tavalla yhtenäinen, vain mielikuvitus on rajana.

Joukkueessa on pelin aloitushetkellä kentällä kuusi pelaaja, joista ainakin kolme polttopalloilijaa ovat naisia. Vaihdossa voi  pelaajia olla  sukupuolesta riippumatta kaksi tai enemmänkin, mutta on syytä muistaa, että pelit ovat nopeita ja intensiivisiä, joten liian isossa joukkueessa peliaika jää vähiin. Suosittelemme max kahdeksaa pelaaja/joukkue.  Kannustajia voi tosin olla vaikka  kuinka paljon 🙂

Sarjoja on kaksi: Fierce ja Fun. Fierce sarjassa kentällä täytyy olla aina kaksi naista, mutta muuten rosteri vapaa. Fun sarjassa keskitytään vielä enemmän hauskanpitoon ja kokoonpano vapaa.

Ottelu kestää ajallisesti 2×3 minuuttia. Jokaiselle joukkueelle tulee kuitenkin turnauksessa n. 9 peliä! Parhaat joukkueet selviävät pudotuspeleihin. Pudotuspelit etenevät cup -muotoisesti, kunnes voittaja on selvillä.

Seminaarin koululta löytyy kaksi polttopalloon soveltuvaa kenttää, kolmas on Kaurialan lukion kenttä (200m sempulta). Otteluita tuomitsevat Suomen polttopalloliiton tuomarit, joten sopupelejä ei pääse syntymään.


Aika ja paikka

Koulujen henkilökuntien väliset Polttopallon SM-kisat järjestetään Hämeenlinnassa Seminaarin koululla 6.4.2019 (http://www.hameenlinna.fi/seminaarinkoulu/).

Ottelut alkavat aamupäivällä ja päättyvät iltapäivällä käytävään loppuotteluun. Tarkemmat ajankohdat selviävät lähempänä turnausta, kun joukkuemäärät varmistuvat. Tapahtuma jatkuu tämän jälkeen polttopallo -karonkassa, jossa väsyneet lihakset palautuvat huomaamattomasti. Lisätietoja illan ohjelmasta löytyy kohdasta polttopallo -karonkka.

Huoneita voi varata polttopallo -sanalla ja alennukset on suuremmat mitä aikaisemmin sen tekee.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 5.3. ja päättyy ma 1.4.2019. Ilmoittautumislomake aukeaa sivuston valikkoon 5.3. Turnaukseen mahtuu 32 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistumismaksu on 100e/joukkue, mikä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Jaa tapahtumaa tutuillesi ympäri Suomea Facebookin kautta

Suomen Polttopalloliitosta tykkäämällä pysyt ajan tasalla Polttopallotapahtumista. Sivuille tästä