SM-kisat 2015

Polttopallon SM-kisat aloittaa jälleen iloisen ja urheilullisen kesän. Turnaus tulee toteutumaan kahdessa sarjassa; hupi- ja kilpasarja.

Hupisarjaan kannustetaan kaikkia polttopallosta vähänkään kiinnostuneita tulemaan mukaan ja tutustumaan lajiin. Olit pelannut polttopalloa ennen tai et, niin väistely varmasti tulee tutuksi. Hassunhauska pukeutuminen on sallittua ja jos opit väistämään jakoavainta, opit väistämään myös polttopalloa.

Kilpasarja puolestaan on nille, jotka haluavat tavoitella mainetta ja kunniaa. Tittelinä on mikäs muukaan kuin polttopallon SM-mestaruus. Kautta rantain kuultujen huhujen perusteella polttopallon suomenmestareita kohdellaan kylillä kuin kuninkaallisia ja paikallisesta pizzeriasta kebabannoksetkin saa hyvänä päivänä pienellä alennuksella. Tämä titteli siis tosiaan on tavoittelun arvoinen. Kannattaa siis varautua, että kilpasarjassa on laatuluokkaa kovempia heittäjiä.

 

Aika ja paikka

Turnaus järjestetään lauantaina 6.6. Espoon Leppävaarassa, Metropolia Ammattikorkeakoulun liikuntasalissa osoitteessa Vanha maantie 6 02650 Espoo.
Turnaus alkaa 9.30, joten paikalla olisi hyvä olla klo 9.00. Turnaus kestää joukkuemäärästä riippuen noin 6-8 tuntia oman joukkueen menestyksestä riippuen. Ennen turnausta käydään yhdessä säännöt lävitse.

Pelin säännöt lyhyesti

Joukkueessa on pelin aloitushetkellä kentällä kuusi pelaaja. Vaihdossa voi  pelaajia olla  kaksi tai enemmänkin, mutta on syytä muistaa, että pelit ovat nopeita ja intensiivisiä, joten liian isossa joukkueessa peliaika jää vähiin. Suosittelemme max. kahdeksaa pelaaja/joukkue.

Ottelu kestää ajallisesti n. 10 minuuttia  ja alkusarjan otteluissa on kaksi erää. Ottelut voivat päättyä 1-1 tai 2-0. Joukkue saa runkosarjassa pisteitä voitettujen erien mukaan, eli 2,1 tai 0 pistettä / ottelu. Parhaat joukkueet selviävät pudotuspeleihin. Pudotuspelit etenevät cup -muotoisesti, kunnes voittaja on selvillä.

Ennen pudotuspelejä pelataan myös yhdessä Last Man Standing, johon kaikki osallistuvat samanaikaisesti.

Ilmoittautuminen ja vakuutukset

Ilmoittautuminen onnistuu tästä linkistä. Turnaus maksaa joukkueelta 70e. Se tulee maksaa joko etukäteen Polttopalloliitto ry:n tilille tai paikan päällä käteisellä.

Ilmoittautuminen päättyy pe 5.6.2015 klo 18.00.

HUOM!
Turnauksessa pelaajilla ei ole erillistä vakuutusta. Jokainen pelaaja pelaa omalla vastuullaan ja omalla vakuutuksellaan. Turnauksen alussa jokainen pelaaja allekirjoittaa kyseisen vakuutusasian, jotta pelaaja on varmasti ymmärtänyt asian.

Ruokailu
Tilassa ei ole järjestetty ruokailua tai kahvilaa. Omat turnauseväät siis mukaan tai vaihtoehtoisesti kauppakeskus Selloon kävelee noin 5min.

Muut asiat
Jos on kysymyksiä turnauksesta, mailia voi lähettää osoitteeseen info@polttopallo.fi